sábado, 28 de marzo de 2009

Salutacio Ximo Pons


Benvolguts fallers, falleres, fallerets i falleretes

Voldria en primer lloc, començar amb un agraïment a tota la Comissió de la Falla la Via per haver tornat a dipositar la confiança en mi i deixar-me obrir un nou cicle com a president d’aquesta Gran Falla.

Estem en moments de canvis, canvien les circumstàncies polítiques i econòmiques així com les persones, però aquesta realitat no ens ha de fer oblidar que aquestes festes tradicionals sempre han estat per damunt de tot i que hem de gaudir d’elles. És per això, per continuar amb aquesta meravellosa tradició, que vull seguir els passos dels meus antecessors.

Per poder superar aquesta etapa que podem dir no és massa bona, la millor cosa que es pot fer és treballar amb esforç i il·lusió. És per això que demane a tots els fallers d’aquesta falla que vinguen a treballar i demostren el que valen, perquè quina cosa pot ser millor que vindre a fer feina a la vegada que gaudeixes dels actes fallers que amb tanta il·lusió s’organitzen com la muntada del pavelló, la presentació, la matinal motera, la plantà, l’entrega de premis, l’ofrena i la cremà? Perquè aquesta gran festa continue sent realitat us esperem al Cassal perquè d’aquesta manera podrem continuar sent una de les millors i més nombroses comissions falleres de València.

També voldria felicitar a Elena i Kiara, les nostres falleres majors de l’any 2009, i dir-los que gaudesquen tot el que puguen d’aquestes, les nostres festes, i que si s’han de guiar en algú, que ho facen en Eva i Mariola que de segur els donaran molt bons consells ja que han sigut unes grans Falleres Majors.

Per finalitzar m’agradaria convidar a tots els veïns de Tavernes a que s’acosten a la nostra Falla ja que com tots els anys seran rebuts amb els braços oberts.

Moltes gràcies a tots i que visquen totes les Falles del món.

No hay comentarios:

Publicar un comentario